Nieuws van JaveOnline

Dejaeger Pieter 0 75
Ik ga op reis en ik neem mee.....Het spelletjes dat velen onder ons 'letterlijk' spelen de komende weken, want de vakantieperiode is weer gestart. Na een jaar hard werken gaan we met z'n allen de wereld rond om te genieten van een welverdiende vakantie.Zeker dat je aan alles hebt gedacht? Misschien ..
Dejaeger Pieter 0 73
In februari van dit jaar kondigden we aan dat een reeks producten onder onze eigen merknaam zou verkocht worden. Iets wat we intussen al zo'n half jaar doen dankzij een reeks van leuke producten die volgens onze specificaties gemaakt konden worden.Tot vandaag had deze naam geen enkele juridische waa..
Dejaeger Pieter 0 77
Op zondag 9 juni vieren we in België vaderdag. Voor onze nooderburen is dat op zondag 16 juni.Verras je vader dit jaar met een origineel geschenkje van JaveOnline.be. Onze cadeautjes voor vaderdag zullen zeker verrassen.Een greep uit ons vaderdagassortiment vind je in onze vaderdagrubriek via het me..
Dejaeger Pieter 0 168
Bij JaveOnline doen we ons uiterste best om de beste service voor onze klanten te voorzien.Als kleine speler is het altijd moeilijk opboksen tegen de grotere webshops, maar dat wil niet zeggen dat wij niet competitief kunnen zijn.U weet best over welke spelers wij het dan hebben. Deze shops adverter..
Dejaeger Pieter 0 116
Vanaf vandaag heten wij ook onze Franstalige vrienden welkom op JaveOnline.be!Onze online winkel staat open voor iedereen, maar België is uiteraard niet enkel Nederlandstalig. We zijn dan ook trots dat onze website en alle producten vertaald zijn naar het Frans. Dit met de grote hulp van de Microsof..
Dejaeger Pieter 0 333
Op zondag 12 mei is het weer zover en zetten we alle mama's in de bloemetjes op moederdag.Verras je moeder dit jaar met een origineel geschenkje van JaveOnline.be. Onze cadeautjes voor moederdag zullen zeker verrassen.Een greep uit ons moederdagassortiment.BoomlampjeZeg het met bloemen, een klassiek..
Dejaeger Pieter 0 181
Vandaag lanceren we onze op maat gemaakte bluetooth koptelefoons in verschillende kleuren. We starten met een beperkte oplage in 5 mogelijke kleuren. Later zullen we de populairste kleuren in ruimere voorraad nemen.We kozen voor een veelzijdige koptelefoon aan een zeer competitieve prijs. Deze prijs..
Dejaeger Pieter 0 118
Je hebt het vast al opgemerkt, meer en meer kleine toestellen of lampen hebben geen klassieke 230 V stekker meer, maar schakelen over op USB of USB-C.Op zich een goede evolutie aangezien al die toestellen perfect werken op een lagere voltage en dus eigenlijk een ingebouwde adapter hadden die 230 V v..
Dejaeger Pieter 0 218
Vandaag stellen wij u onze nachtlamp of decoratielamp voor met ingebouwde draadloze smartphone lader. Deze QI technologie is compatibel met zowel Apple iPhone als Android telefoons.Het gebruik van deze lamp is heel ruim. Hij doet perfect dienst als nachtlamp, maar staat ook heel mooi in uw woonkamer..
Dejaeger Pieter 0 240
We starten vandaag met het regelmatig uitlichten van onze eigen producten en nieuwe producten in het aanbod.Vandaag starten we met onze RGB tafellampen.Met deze sfeervolle en van kleur veranderende LED lampen heb je de perfecte match gevonden voor sfeer en gezelligheid.Deze mooi afgewerkte lamp met ..
0 293
Op onze webshop kom je een reeks producten tegen waar JaveOnline Original bij staat.Dit zijn producten van ons eigen huismerk dat we doopten als JaveOnline Original. Via onze webshop zullen dit vooral JaveOnline Original producten zijn, maar producten die ook buiten onze webshop kunnen verkocht word..
Dejaeger Pieter 0 196
Op onze nieuwe webshop bieden we tweedehands- & tweedekansproducten aan, maar wat zijn dat nu precies?TweedehandsWe bieden verschillende soorten tweedehandsproducten aan. Tweedehandsproducten zijn gebruikte producten die aan een goedkopere prijs opnieuw worden verkocht.We maken hier een onderscheid ..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13