Nieuws van JaveOnline

Dejaeger Pieter 0 77
Vandaag lanceren we onze op maat gemaakte bluetooth koptelefoons in verschillende kleuren. We starten met een beperkte oplage in 5 mogelijke kleuren. Later zullen we de populairste kleuren in ruimere voorraad nemen.We kozen voor een veelzijdige koptelefoon aan een zeer competitieve prijs. Deze prijs..
Dejaeger Pieter 0 59
Je hebt het vast al opgemerkt, meer en meer kleine toestellen of lampen hebben geen klassieke 230 V stekker meer, maar schakelen over op USB of USB-C.Op zich een goede evolutie aangezien al die toestellen perfect werken op een lagere voltage en dus eigenlijk een ingebouwde adapter hadden die 230 V v..
Dejaeger Pieter 0 161
Vandaag stellen wij u onze nachtlamp of decoratielamp voor met ingebouwde draadloze smartphone lader. Deze QI technologie is compatibel met zowel Apple iPhone als Android telefoons.Het gebruik van deze lamp is heel ruim. Hij doet perfect dienst als nachtlamp, maar staat ook heel mooi in uw woonkamer..
Dejaeger Pieter 0 186
We starten vandaag met het regelmatig uitlichten van onze eigen producten en nieuwe producten in het aanbod.Vandaag starten we met onze RGB tafellampen.Met deze sfeervolle en van kleur veranderende LED lampen heb je de perfecte match gevonden voor sfeer en gezelligheid.Deze mooi afgewerkte lamp met ..
0 224
Op onze webshop kom je een reeks producten tegen waar JaveOnline Original bij staat.Dit zijn producten van ons eigen huismerk dat we doopten als JaveOnline Original. Via onze webshop zullen dit vooral JaveOnline Original producten zijn, maar producten die ook buiten onze webshop kunnen verkocht word..
Dejaeger Pieter 0 113
Op onze nieuwe webshop bieden we tweedehands- & tweedekansproducten aan, maar wat zijn dat nu precies?TweedehandsWe bieden verschillende soorten tweedehandsproducten aan. Tweedehandsproducten zijn gebruikte producten die aan een goedkopere prijs opnieuw worden verkocht.We maken hier een onderscheid ..
Dejaeger Pieter 0 221
We zijn blij dat wij vandaag onze gloednieuwe webshop JaveOnline kunnen voorstellen.JaveOnline is als derde telg ontstaan uit Jave Computers en Jave Verhuur.In het jaar 2008 ging ik van start met Jave Computers, toen vooral gericht om mensen te helpen met hun computer.Dankzij enkele trouwe klanten g..
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7