Sorteer

Kantoor - Bureau - Thuis

Kantoor - Bureau - Thuis

Beschrijving

In deze categorie vindt u alles wat u kan gebruiken op kantoor of in uw thuiskantoor. Maar evengoed in de studeerkamer van uzelf of uw kinderen. Verder helpen we u graag bij de sfeer en gezelligheid.

Kies een subrubriek om gerichter te zoeken.

8x fijne pen - animatie andere zijde

8 pennen dubbele kop - multikleurenDeze superleuke pennen kun je op twee manieren gebruiken. Ofwel gebruik je de fijne pen om te schrijven of tekenen in leuke fleurige kleuren, ofwel gebruik je de roller aan de achterzijde om leuke figuurtjes in een lijn te trekken.Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag hun briefpapier of envelop opfleuren. Mogelijk voor dagboekmarkeringen, doodling, scrapbooking...
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Bestellen


Montval aquarelpapier wit fijne korrel 300 g 18 x 25 cm Aquarelpapier. Wit. Blok van 12 vellenmet fijne korrel, 300 g/m², ft 18 x 25 cm..
7,26€
Excl. BTW:6,00€
Bestellen

Ideaal voor artiesten of amateurkunstenaars

Aquarelpotloden bijzonder geschikt voor schilder- en tekenlessen. Met water te mengen, behouden zowel droog als nat hun intensieve en briljante kleur. Breukvast en makkelijk te slijpen. Ook te gebruiken op leisteen en kunststof. In bliketui met 12 potloden...
9,38€
Excl. BTW:7,75€
Bestellen

Ideaal voor artiesten of amateurkunstenaars

18 Arttrack kleurpotlodenDeze kleurpotloden zijn uitermate geschikt voor wie professioneel kunst beoefend, maar ook voor de hobbycreatieveling. In tegenstelling tot eenvoudige kinderkleurpotloden, zijn deze van Arttrack van hoogwaardige kwaliteit en blijven ze langdurig hun rijke kleuren behouden.Het is een perfect cadeau voor familie en vrienden. Als je van tekenen houdt, is dit de perfecte match.Onze hoogwaardige tekenpotloden zijn rijkelijk gekleurd voor langdurige, levendige kunstwerken. Onz..
10,00€
Excl. BTW:8,26€
Bestellen

Ideaal voor artiesten of amateurkunstenaars

36 Arttrack kleurpotlodenDeze kleurpotloden zijn uitermate geschikt voor wie professioneel kunst beoefend, maar ook voor de hobbycreatieveling. In tegenstelling tot eenvoudige kinderkleurpotloden, zijn deze van Arttrack van hoogwaardige kwaliteit en blijven ze langdurig hun rijke kleuren behouden.Het is een perfect cadeau voor familie en vrienden. Als je van tekenen houdt, is dit de perfecte match.Onze hoogwaardige tekenpotloden zijn rijkelijk gekleurd voor langdurige, levendige kunstwerken. Onz..
16,31€
Excl. BTW:13,48€
Bestellen

Ideaal voor artiesten of amateurkunstenaars

48 Arttrack kleurpotlodenDeze kleurpotloden zijn uitermate geschikt voor wie professioneel kunst beoefend, maar ook voor de hobbycreatieveling. In tegenstelling tot eenvoudige kinderkleurpotloden, zijn deze van Arttrack van hoogwaardige kwaliteit en blijven ze langdurig hun rijke kleuren behouden.Het is een perfect cadeau voor familie en vrienden. Als je van tekenen houdt, is dit de perfecte match.Onze hoogwaardige tekenpotloden zijn rijkelijk gekleurd voor langdurige, levendige kunstwerken. Onz..
22,36€
Excl. BTW:18,48€
Bestellen

Ideaal voor artiesten of amateurkunstenaars

72 Arttrack kleurpotlodenDeze kleurpotloden zijn uitermate geschikt voor wie professioneel kunst beoefend, maar ook voor de hobbycreatieveling. In tegenstelling tot eenvoudige kinderkleurpotloden, zijn deze van Arttrack van hoogwaardige kwaliteit en blijven ze langdurig hun rijke kleuren behouden.Het is een perfect cadeau voor familie en vrienden. Als je van tekenen houdt, is dit de perfecte match.Onze hoogwaardige tekenpotloden zijn rijkelijk gekleurd voor langdurige, levendige kunstwerken. Onz..
29,62€
Excl. BTW:24,48€
Bestellen
Auto Sigarettenaansteker Splitter 12V/24V - Splitter autolader Auto Sigarettenaansteker Splitter 12V/24V - Splitter autolader
Populair Gratis verzending
Merk: JaveOnline

3x USB + 3x autolader / DC 12V/24V

Auto Sigarettenaansteker Splitter 12V/24V - 3x USB Ingang Auto 5V/3.1A - 3 Autolader aansluitingen.Tegenwoordig kan je elk mobiel toestel ook laden in je auto. Dat is nodig, want we gebruiken tegenwoordig graag onze smartphone als gps of luisteren een podcast via onze iPod of gsm. Alleen zie je de batterijduur zienderogen naar beneden gaan.Maar ondanks de vele mogelijkheden hebben de meeste auto's maar 1 aansluiting. Deze JaveOnline splitter is de oplossing. Deze krachtpatser stelt je in staat o..
19,99€
Excl. BTW:16,52€
Bestellen


Verchroomde receptiebel met een doorsnede van 85mm.Hoogte 50mm.Met metalen voet...
7,14€
Excl. BTW:5,90€
Bestellen
Merk: Bic

4 kleuren - per stuk

Bic balpen 4 Colour Shine, blauw Medium punt. Houder met clip. Klassieke inktkleuren: rood, groen, blauw en zwart. Intrekbaar en navulbaar. Maximale schrijflengte: 8000 m.schrijfbreedte: 0,4 mm, lichaam in blauw..
3,68€
Excl. BTW:3,04€
Bestellen
Merk: Bic

Klassieke BIC balpen - per 5 stuks

De meest gebruikte balpen.Gewaardeerd om zijn prijs en schrijfkwaliteiten. Met zijdelings drukknop-systeem.Kunststof houder en clip.Schrijflengte 1,7km.Vrij van PVC en zware metalen.Ideaal voor dagelijks gebruik.Schrijfbreedte medium.Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm...
2,76€
Excl. BTW:2,28€
Bestellen
Merk: Bic

6x blauw - 2x groen - 3x rood - 3x zwart

De meest gebruikte balpen.Gewaardeerd om zijn prijs en schrijfkwaliteiten. Met zijdelings drukknop-systeem.Kunststof houder en clip.Schrijflengte 1.7km.Vrij van PVC en zware metalen.Ideaal voor dagelijks gebruik.Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm...
11,01€
Excl. BTW:9,10€
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 104
Sorteer producten