Sorteer

Data

Data

Beschrijving

In deze subrubriek vindt u alle kabels geschikt voor datatoepassingen.

Merk: JaveOnline

Metalen frame - hoge kwaliteit

USB A naar USB C koppelstuk✔ Zij-aan-zij te gebruiken: speciaal ontwerp om het probleem op te lossen dat de 2 USB-C-poorten aan de zijkant van uw laptop niet tegelijkertijd kunnen worden gebruikt, u kunt tegelijkertijd twee adapters aan de zijkant van de Macbook Pro of andere laptops plaatsen vanwege het compacte ontwerp.✔ Voor alle toestellen: aansluiten op en gebruik maken van computerrandapparatuur, zoals flashstation, toetsenbord, hub, muis en meer, maakt uw USB-C-apparaten compatibel met US..
2,42€
Excl. BTW:2,00€
Bestellen


De USB-A naar Haakse USB-C Kabel is de perfecte oplossing voor het aansluiten en opladen van je USB-C apparaten. Zelfs apparaten waarbij er weinig ruimte of beperkte toegang is tot de USB-C poort. Dankzij de haakse connector bespaar je ruimte en kun je deze kabel altijd gebruiken.De kabel ondersteunt USB 2.0-technologie, wat zorgt voor snelle gegevensoverdracht en een stabiele verbinding tussen je apparaten. Of je nu bestanden wilt overzetten, muziek wilt synchroniseren of je apparaten wilt opla..
6,21€
Excl. BTW:5,13€
Bestellen


Deze kabel kan gebruikt worden om een apparaat met een micro B USB aansluiting op een USB poort van de pc aan te sluiten.- USB 2.0 A - micro USB B Kabel van 20 cm- Voor aansluiting van vele USB apparaten- Lengte: 20 centimeter..
1,49€
Excl. BTW:1,23€
Bestellen

Ook gekend als printerkabel

Met deze USB-A naar USB-B kabel kun je een USB randapparaat aansluiten op je computer, PC of notebook. Deze kabel volgt de USB 2.0 specificatie en is geschikt voor dataoverdracht snelheden tot 480 Mbit/s. Natuurlijk is de kabel ook geschikt voor opladen en voeden, verschillende apparaten worden van voeding voorzien via een USB-B aansluiting. USB-B wordt ook wel een printeraansluiting genoemd omdat deze vaak op printers en Dymo producten terug te vinden is. Ook USB hubs, harde schijven (ook exter..
4,16€
Excl. BTW:3,44€
Bestellen

USB-C kabel

USB C kabel, geschikt voor opladen en dataoverdracht - Met deze luxe vormgegeven USB C kabel kun jij jouw smartphone of tablet eenvoudig opladen. Dit type heeft extra stevige connectoren waardoor de kabel extra lang mee gaat. De USB 2.0 standaard zorgt voor een datasnelheid van 480 Mbit/s. Hoogwaardige USB C - USB C kabelDeze kabel heeft een USB C connector en is daardoor geschikt voor het opladen van smartphones, tablets en andere apparaten met USB C. Dit type is symmetrisch past daarom al..
6,16€
Excl. BTW:5,09€
Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Sorteer producten