Sorteer

Muis - Toetsenbord

Muis - Toetsenbord

Beschrijving

Hier vindt u onze diverse toetsenborden en muizen samen met toebehoren als muismatten.

Merk: Cherry

AZERTY BE uitvoering

CHERRY DW 3000. Toetsenbord formaat: Volledige grootte (100%). Stijl toetsenbord: Recht. Aansluiting: RF Draadloos, Toetsenbord toetsschakelaar: Mechanische keyswitch, Toetsenbordindeling: AZERTY, Aantal toetsen, toetsenbord: 109, Aanbevolen gebruik: Universeel. Kleur van het product: Zwart. Inclusief muisBijzonderheden:Extra functietoetsen (rekenmachine, mail, browser, ...)Inclusief AAA batterijen..
32,80€
Excl. BTW:27,11€
Bestellen
Draadloze Muis - Gaming - Metaalgrijs Draadloze Muis - Gaming - Metaalgrijs
Gratis verzending
Merk: JaveOnline

Stille knoppen - usb ontvanger - interne batterij

Draadloze Muis - Gaming - MetaalgrijsComfortabele draadloze gaming muis met geavanceerde stille knoppenMinimaal 90% minder klikgeluiden van toetsenSuper lichte muis.Random regenboogkleuren rondom.Bevat ingebouwde batterij en is op te laden met de meegeleverde usb kabel.Draadloos bereik van 10 meter (2,4 GHz)Snelheidsselectieknop (1000/1400/1800 dpi)Op te bergen micro-USB-ontvangerAan/uit-schakelaarVoor zowel rechts- als linkshandige gebruikersDeze muis is volgens onze specificaties gefabriceerd ..
19,99€
Excl. BTW:16,52€
Bestellen
Draadloze Muis - Gaming - Spiegel Wit Draadloze Muis - Gaming - Spiegel Wit
Gratis verzending
Merk: JaveOnline

Stille knoppen - usb ontvanger - interne batterij

Draadloze Muis - Gaming - Spiegel witComfortabele draadloze gaming muis met geavanceerde stille knoppenMinimaal 90% minder klikgeluiden van toetsenSuper lichte muis.Random regenboogkleuren rondom.Bevat ingebouwde batterij en is op te laden met de meegeleverde usb kabel.Draadloos bereik van 10 meter (2,4 GHz)Snelheidsselectieknop (1000/1400/1800 dpi)Op te bergen micro-USB-ontvangerAan/uit-schakelaarVoor zowel rechts- als linkshandige gebruikersDeze muis is volgens onze specificaties gefabriceerd ..
19,99€
Excl. BTW:16,52€
Bestellen
Draadloze Muis - Gaming - Zwart mat Draadloze Muis - Gaming - Zwart mat
Gratis verzending
Merk: JaveOnline

Stille knoppen - usb ontvanger - interne batterij

Draadloze Muis - Gaming - Zwart matComfortabele draadloze gaming muis met geavanceerde stille knoppenMinimaal 90% minder klikgeluiden van toetsenSuper lichte muis.Random regenboogkleuren rondom.Bevat ingebouwde batterij en is op te laden met de meegeleverde usb kabel.Draadloos bereik van 10 meter (2,4 GHz)Snelheidsselectieknop (1000/1400/1800 dpi)Op te bergen micro-USB-ontvangerAan/uit-schakelaarVoor zowel rechts- als linkshandige gebruikersDeze muis is volgens onze specificaties gefabriceerd en..
19,99€
Excl. BTW:16,52€
Bestellen
Merk: Trust

Stille knoppen - usb ontvanger - Dark red

Trust Silent Click - Draadloze MuisComfortabele draadloze muis met geavanceerde stille knoppenMinimaal 90% minder klikgeluiden van toetsenDraadloos bereik van 10 meter (2,4 GHz)Snelheidsselectieknop (1000/1400/1800 dpi)Op te bergen micro-USB-ontvangerAan/uit-schakelaarVoor zowel rechts- als linkshandige gebruikers..
19,99€
Excl. BTW:16,52€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Lengte 90cm - hoogte 40 cm

Basis muismat zwart - Extra LargeDeze muismat is ontworpen met superfijn vezelgeweven materiaal en het gladde oppervlak zorgt voor een nauwkeurigere muisbeweging. Geoptimaliseerd voor snelle bewegingen, met behoud van uitstekende snelheid en controle in werk of games.Aan de onderzijde is de muismat anti-slip zodat de mat mooi blijft liggen tijdens jouw handelingen.  Het zorgt voor een stabiele werking van de muis. Deze muismat is uitermate geschikt voor wie graag een gamed, maar evenze..
18,00€
Excl. BTW:14,88€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Lengte 80cm - hoogte 30 cm

Basis muismat zwart - LargeDeze muismat is ontworpen met superfijn vezelgeweven materiaal en het gladde oppervlak zorgt voor een nauwkeurigere muisbeweging. Geoptimaliseerd voor snelle bewegingen, met behoud van uitstekende snelheid en controle in werk of games.Aan de onderzijde is de muismat anti-slip zodat de mat mooi blijft liggen tijdens jouw handelingen.  Het zorgt voor een stabiele werking van de muis. Deze muismat is uitermate geschikt voor wie graag een gamed, maar evenzeer voo..
16,00€
Excl. BTW:13,22€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Lengte 30cm - hoogte 25 cm

Basis muismat zwart - MediumDeze muismat is ontworpen met superfijn vezelgeweven materiaal en het gladde oppervlak zorgt voor een nauwkeurigere muisbeweging. Geoptimaliseerd voor snelle bewegingen, met behoud van uitstekende snelheid en controle in werk of games.Aan de onderzijde is de muismat anti-slip zodat de mat mooi blijft liggen tijdens jouw handelingen.  Het zorgt voor een stabiele werking van de muis. Deze muismat is uitermate geschikt voor wie graag een gamed, maar evenzeer vo..
8,00€
Excl. BTW:6,61€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Lengte 26cm - hoogte 21 cm

Muismat Cartoon - Afbeelding KatDeze muismat is ontworpen met superfijn vezelgeweven materiaal en het gladde oppervlak zorgt voor een nauwkeurigere muisbeweging. Geoptimaliseerd voor snelle bewegingen, met behoud van uitstekende snelheid en controle in werk of games.Aan de onderzijde is de muismat anti-slip zodat de mat mooi blijft liggen tijdens jouw handelingen.  Het zorgt voor een stabiele werking van de muis. Deze muismat is uitermate geschikt voor wie graag een gamed, maar evenzee..
7,26€
Excl. BTW:6,00€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Sorteer producten