Sorteer

Netwerk - Wifi

Netwerk - Wifi

Beschrijving

Nieuw netwerk aanleggen? Zoek hier alle onderdelen die je nodig hebt voor uw netwerk.

Merk: JaveOnline

Geschikt om Cat5e / Cat6 / Cat7 kabels te verlengen

Een kast vol internetkabels, maar geen enekele die lang genoeg is. Je kent het wel.Dit Rj45/UPT verlengstuk van JaveOnline is de oplossing. Het koppelstuk kan worden gebruikt om 2 internetkabels aan elkaar te koppelen zodat je 1 langere internetkabel hebt. Het koppelstuk ondersteunt alle moderne standaarden tot 10Gbps zodat het koppelstuk nooit een knelpunt kan zijn. Het koppelstuk heeft een verdikte PCB boord, vergulde pinnen en een aluminium behuizing om storingen in het koppelstuk te voo..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Bestellen
Merk: tp-link

5 poorten - Gigabit

De 10/100/1000 Mbps Desktop switch met 5 aansluitingen van TP-LINK biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. De gebruiker kan de snelheid van de netwerkserver en backbone verbindingen verhogen, of van gigabit op de desktop een realiteit maken. De TL-SG105 heeft bovendien een laag energieverbruik. Dankzij de innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG105 tot 65% op het stroomverbruik worden bespaard, waardoor deze een milieuvriendelijke oplossing voor ..
22,84€
Excl. BTW:18,88€
Bestellen
Merk: tp-link

8 poorten - Gigabit

De TL-SG108 10/100/1000 Mbps Desktop switch met 8 aansluitingen van TP-LINK biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. U kunt de snelheid van uw netwerkserver en backbone verbindingen verhogen, of van gigabit op uw desktop een realiteit maken. De TL-SG108 heeft bovendien een laag energieverbruik. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG108 tot 72% op het stroomverbruik worden bespaard, waardoor hij een milieuvriendelijke oplossing voor ..
28,64€
Excl. BTW:23,67€
Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Sorteer producten