JaveOnline Original huismerk

Ons huismerk vind je onder het logo JaveOnline Original .

Via onze webshop verdelen we het huismerk als JaveOnline Original producten, maar producten die ook buiten onze webshop kunnen verkocht worden zullen simpelweg onder de merknaam Jave verhandeld worden.

De producten van ons huismerk zullen altijd herkenbaar zijn aan het onderstaande logo. Het logo bestaat uit het 'Jave' logo met onderschrift JaveOnline Original. Voor bredere verkoop zal het enkel om het Jave logo gaan zonder het onderschrift.

Wat zijn Jave of JaveOnline Original producten?

Laat ons meteen duidelijk zijn, JaveOnline Original producten worden niet door onszelf in elkaar geknutseld of in een eigen atelier vervaardigd.

Dit zijn producten die wij op maat aankopen bij gespecialiseerde fabrikanten in Europa, China of de Verenigde Staten.
Ofwel worden deze producten gemaakt volgens schema's die wij bezorgen, ofwel importeren wij bestaande producten van die fabrikanten en zijn wij hierdoor de verdeler.

Een combinatie van beiden is ook mogelijk. In sommige gevallen heeft de fabrikant een basisproduct beschikbaar, waar wij dan opties aan kunnen toevoegen.

Hoe dan ook zijn het producten waar wij voor de volle 100% achter kunnen staan.

Alle producten die wij verkopen zijn geschikt voor verkoop op de Europese markt en zijn indien nodig CE gekeurd. Vooraleer wij producten verkopen onder onze merknaam, hebben wij voorafgaand uitgebreid contact gehad met de fabrikanten en samples uitvoerig getest. JaveOnline Original staat dus voor kwalitatieve producten.

Een tweede vereiste is een betaalbare prijs. Het is niet de bedoeling dat het merkteken JaveOnline Original gelijk staat aan duur! Integendeel, wij kopen ook specifiek producten aan die net heel competitief zijn van prijs.

Worden JaveOnline Original producten enkel en alleen door Jave/JaveOnline verkocht?

Ja en nee!

Producten met ons logo kunnen zijn op onze vraag gemaakt of geïmporteerd. Vind je deze producten op andere shops, dan hebben ze die bij ons ingekocht of verkopen wij via hun platform.

Anderzijds is het mogelijk dat u gelijkaardige producten onder een andere merk verkocht ziet worden. De fabrikanten waar wij bestellen werken niet exclusief voor ons. Deze producten zijn niet noodzakelijk 100% gelijk, want elke importeur kiest zelf welke specificaties hij/zij verkiest binnen een product.

Onze nadruk ligt op op een goede prijs/kwaliteit zonder in te boeten op veiligheid. Bij anderen ligt de nadruk misschien meer op prijs en wordt op functies of kwaliteit bespaard. 

Bij producten en zeker bij elektrische toestellen moet u ook vooral letten op de CE keuring. Als iets in Europa verkocht wordt, moet een product het CE logo bevatten. Op die manier ben je verzekerd van een veilig product. Bij gelijkaardige producten op dumpingsites kan je er vanuit gaan dat deze keuring niet gebeurd is.

Een overzicht van alle JaveOnline Original producten:

Wil je enkel producten zien van JaveOnline Original. Klik dan hier.