Vandaag stellen wij u onze nachtlamp of decoratielamp voor met ingebouwde draadloze smartphone lader. Deze QI technologie is compatibel met zowel Apple iPhone als Android telefoons.

Het gebruik van deze lamp is heel ruim. Hij doet perfect dienst als nachtlamp, maar staat ook heel mooi in uw woonkamer als decoratiestuk. Bovendien is hij heel functioneel door de ingebouwde smartphonelader. Hierdoor kunt u uw smartphone gebruiken als wekker, terwijl hij 's nachts opgeladen wordt. Maar ook in uw woonkamer is hij daardoor erg effectief. Zeker als u overdag of in de avond uw telefoon wil laden en hem toch in de buurt wil hebben.

Het is een product waar wij bijzonder trots op zijn. De afwerking is heel kwalitatief en het oogt heel modern.

Laat ons even in detail bekijken.


De lamp

  

Het onderstel van de lamp is afgewerkt in bruin hout. In het houten blok is een 24 uurs display ingebouwd. De LED lamp zelf vertrekt vanuit het houten blok en is verwerkt in een ovalen wit houten frame. 

De klok kunt u instellen door de 2 voorzien knoppen naast de klok.

De bediening van de lamp zelf gebeurt door aanraking (touch bediening). U raakt gewoon met uw vinger de ovalen vorm aan en de lamp gaat aan.

Maar hier eindigt het niet! U kunt maar liefst 3 kleurtemperaturen instellen op deze lamp. Ofwel warm wit aan 3000k, ofwel gaat u voor iets witter met 4500k, of u gaat voor koud wit met 6500k. Het wijzigen van de kleurtemperatuur doet u gewoon door nogmaals te tikken op de ovalen frame.

Als extraatje kunt u elke kleurtemperatuur ook nog eens dimmen zodat u exact de juiste lichtsterkte verkrijgt. Dimmen doet u door uw vinger langer te laten rusten op het frame. Het dimmen gebeurt traploos.

Deze lamp geeft dus in elke situatie de juiste sfeer.


De draadloze smartphone lader

De 'eye catcher' van deze lamp is natuurlijk de ingebouwde smartphone lader. Er wordt gebruik gemaakt van de universele QI technologie. Dat betekent dat deze lader compatibel is met zo goed als alle smartphones, inclusief die van Apple. Maar ook elk toestel dat gebruik maakt van die technologie kan geladen worden.

Het laden gebeurt aan 10 W.

Het is heel eenvoudig, leg gewoon uw smartphone op de markering en hij begint automatisch te laden. De lamp moet niet aan staan om te laden, het laden start van zodra uw telefoon op de markering ligt.

Maar hier eindigt het verhaal niet. Hebt u een tweede smartphone, tablet of oortjes die ook geladen moeten worden. Geen probleem! Als extraatje zit aan de achterkant van het houten blok een USB aansluiting waarmee u extra toestellen kunt aansluiten.

Er wordt bij deze lamp een 230V adapter meegeleverd, dus u moet nooit schrik hebben dat de lamp de veelheid aan toestellen niet aan zal kunnen.


Prijs

Wij bieden deze lamp aan voor de scherpe promotieprijs van € 34,99 en hij is elke euro meer dan waard. Dat is nu 10 euro onder de adviesprijs bij wijze van promotie. We zijn gestart met een beperkte oplage bij de fabrikant, maar intussen is al een nieuwe voorraad in productie.

U kunt deze lamp bestellen op https://www.javeonline.be/nachtlamp-draadloze-lader-ovaal 


Dit product is op maat gemaakt en rechtstreeks bij de fabrikant besteld volgens onze voorwaarden. De lamp is CE gekeurd voor verkoop op de Europese markt. Daarom draagt deze lamp ons JaveOnline Original merkteken.