Op zondag 12 mei is het weer zover en zetten we alle mama's in de bloemetjes op moederdag.

Verras je moeder dit jaar met een origineel geschenkje van JaveOnline.be. Onze cadeautjes voor moederdag zullen zeker verrassen.

Een greep uit ons moederdagassortiment.

Boomlampje

Zeg het met bloemen, een klassieker voor moederdag. Geef dit jaar eens een bloemetje dat langer dan een week kan blijven staan. Onze boomlampjes zijn hier het ideale geschenk. We hebben ze in alle mogelijk kleuren zodat je de kleur kan kiezen die bij jouw mama past. Het zijn allemaal LED lampjes in een zacht warme kleur. De takken met rozenblaadjes kan je zelf plooien in de vorm en richting die jij het leukste vindt. De lamp schakel je in en uit met de schakelaar op het snoer. Je vindt ze allemaal op https://www.javeonline.be/verlichting/moederdag 

Rode rozen  Gele rozen  Witte rozen


  Roze rozen  Paarse blaadjes  Blauwe blaadjes

LED lampjes met 3D effect afbeelding

En ander leuk en origineel geschenkje zijn onze 3D illusie LED lampjes. Je kunt ze gebruiken als nachtlampje, maar ook als sfeerlamp en tafellamp zijn ze ideaal. Je hebt een voetstuk met LED lamp in verwerkt. Daarop zet je de bijgeleverde acrylplaat met 3D effect afbeelding. Het resultaat is een gezellige lamp die exact zegt wat het moet! Er zit een schakelaar aan het snoer om de lamp in en uit te schakelen. Je vindt ze allemaal in https://www.javeonline.be/verlichting/geschenken 

Hand en hartje  Hartje en rozen


I love you  Hartjes Ballonnen  Pijl harten

LED Schrijfbordjes

Misschien wil jij wel zelf de boodschap geven. Dan zijn onze LED acrylbordjes het perfecte geschenk! Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze 3D illusielampjes, maar dan zonder voorgemaakte bedrukking. Ze worden geleverd met een speciale uitwisbare stift, waardoor je zelf een boodschap kunt schrijven. Dankzij de wisser kan je moeder het bordje ook weer wissen en zelf berichten schrijven. We hebben 2 modellen in ons aanbod. Een model met houten basis en liggende rechthoek als schrijfoppervlak. Als tweede een model met wit plastieken basis en rechtopstaande rechthoek als schrijfoppervlak. De houten basis bevat een schakelaar aan het snoer. De witte basis moet je in en uit het contact pluggen.

LED schrijf houten basis  LED schrijbord witte basis

Mag het wat meer zijn?

Naast deze specifieke producten heb je in ons assortiment ook gewoon leuke sfeerlampen zoals onze RGB tafellampen met afstandsbediening en touch bediening of het kleinere broertje. Of verwen je mama met onze moderne nachtlamp met klok en draadloze smartphone lader.

Vergeet je moeder niet op 12 mei en bestel tijdig je geschenkje. Hou er rekening mee dat er ook feestdagen zijn waarop de pakjesdiensten niet leveren. Wij versturen altijd de eerstvolgende werkdag. In principe wordt alles geleverd de dag na verzending, maar reken altijd een foutenmarge bij de transportdienst zodat het geschenkje zeker op tijd bij jou is.

We kunnen ook rechtstreek laten leveren bij je mama. Zet als leveradres dan het adres van uw moeder en laat dit ook weten in de mededeling van uw bestelling. Wij zorgen dan dat er zeker geen factuur in het pakje zit.