We starten vandaag met het regelmatig uitlichten van onze eigen producten en nieuwe producten in het aanbod.

Vandaag starten we met onze RGB tafellampen.

Met deze sfeervolle en van kleur veranderende LED lampen heb je de perfecte match gevonden voor sfeer en gezelligheid.

Deze mooi afgewerkte lamp met een strak design kan in verschillende kleur-en dimfuncties gebruikt worden. Hierdoor is hij inzetbaar op verschillende manieren. Je kan hem gebruiken als sfeerlampje en de kleur aanpassen naar de decoratie of sfeer in huis, maar hij is ook ideaal als waaklampje of nachtlampje in de kinderkamer. Of bij een warme zomeravond die er hopelijk snel aankomt, kan je deze lamp ook gebruiken op uw terras.

Door de ingebouwde batterij kun je deze lampen draadloos gebruiken. Het opladen gebeurt met de meegeleverde USB-C kabel.

We hebben in ons aanbod 3 soorten van deze RGB tafellampen.

1) De grootste versie met afstandsbediening.
Deze lamp is 15 cm hoog en kan de meeste kleurencombinaties vormen. Deze grote versie heeft ook de grootste batterijcapaciteit. Je kan met een volle lading tot 30 uur genieten van deze lamp.
Deze lamp is afgewerkt met een houtlook aan de basis, wat de lamp een duurzaam gevoel geeft.

 


2) Het kleine broertje met afstandsbediening.
Deze versie is 7 cm hoog en kan evenveel kleurencombinaties maken als zijn grote broer. De lamp is kleiner en heeft kleinere batterijcapaciteit, maar kan toch 24 uur onafgebroken werken. Deze lamp is afgewerkt met een houtlook aan de basis, wat de lamp een duurzaam gevoel geeft.


3) De basisversie.
Deze lamp is net als de vorige 7 cm hoog en heeft geen afstandsbediening. Je kunt de kleuren veranderen met de touch bediening. Net als de andere kleine versie kan je er ongeveer 24 uur onafgebroken van genieten voor je moet opladen. De basis van deze lamp is wit kunststof.


Op het onderstaande schema krijgt u een beeld van de verschillende kleurencombinaties die mogelijk zijn. Elke kleur is dan ook nog eens traploos te dimmen zodat u zeker de juiste lichtintensiteit krijgt zoals u het wenst. 



Het zijn alle drie mooie en gezellige sfeermakers. Zoek je een gezellige en makkelijk uit te halen sfeerlamp. Aarzel dan niet langer en haal ze in huis!