F-Secure Total - 5 toestellen - 2 jaar

F-Secure Total - 5 toestellen - 2 jaar
F-Secure Total - 5 toestellen - 2 jaar
127,05€
Excl. BTW: 105,00€
  • Voorraad: 51
  • Merk: F-Secure
  • Model: Antivirus
  • EAN: 6096749977943

Beschikbare opties:

F-Secure Total protection

Om je computer te beschermen tegen moderne en complexe bedreigingen heb je een geavanceerde detectie- en beschermingstechnologie nodig. F-Secure Anti-Virus biedt bescherming tegen virussen, spyware, geïnfecteerde e-mailbijlagen en andere malware. F-Secure Anti-Virus is eenvoudig te installeren en vertraagt de computer niet.


Bestrijd malware met hoog­gewaardeerde anti­virus-soft­ware

Cyber­criminelen gebruiken ransom­ware, spyware, gegevens­diefstal­tools en andere malware om geld te verdienen. Deze bedreigingen gaan niet zomaar weg. Gelukkig kunt u uw apparaten en gegevens beschermen met de anti­virus van F‑Secure Total, die is bekroond door onafhankelijke test­organisaties zoals AV-TEST.


Uw online privacy is van u

We hebben allemaal een digitale voet­afdruk. Met de onbeperkte VPN van F‑Secure Total kunt u kiezen wie de uwe mag zien. Krijg met één klik online privacy dankzij de geavanceerde VPN-soft­ware van Total. Versleutel uw verbinding, houd hackers en trackers tegen en browse zorgeloos op internet op desktop- en mobiele apparaten, zelfs op openbare Wi‑Fi-netwerken.


Bescherm online uw persoonlijke gegevens

F‑Secure Total controleert uw persoonlijke gegevens en helpt u zwakke of hergebruikte wacht­woorden te vermijden om identiteits­diefstal te voorkomen. Krijg meldingen en persoonlijke hulp als een online service die u gebruikt, wordt gehackt. Maak sterke wacht­woorden, sla ze in een beveiligde kluis op, laat ze automatisch invullen en krijg er op elk apparaat toegang toe.


Maak het internet veiliger voor kinderen

Kinderen hebben hulp en bescherming nodig op hun ontdekkings­reis door de digitale wereld. Met het ouderlijk toezicht van F‑Secure Total kunt u ongepaste online inhoud blokkeren, dagelijkse scherm­tijd bepalen en digitale grenzen stellen. U kunt hetzelfde profiel op meerdere apparaten gebruiken, de Gezins­regels op afstand beheren en dezelfde app gebruiken om uw hele gezin online veilig te houden.


Optimaliseer uw games

Schakel de online gaming­modus in om soepel games te spelen. F‑Secure Total heeft prijzen gewonnen voor zowel beveiliging als prestaties. Gamen met de online bescherming van F‑Secure Total maakt uw pc niet trager.


Jouw geld – beschermd

Creëer een volledig veilige omgeving om online te bankieren, surfen en winkelen. Bankierbeveiliging laat je weten dat een banksite veilig is om te gebruiken en beveiligt je verbinding. Vertrouwd winkelen laat je weten of online winkels die je wilt bezoeken betrouwbaar zijn en Browse­bescherming blokkeert de toegang tot gevaarlijke webpagina’s volledig.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
Captcha