High Speed HDMI kabel - 15 meter

High Speed HDMI kabel - 15 meter
High Speed HDMI kabel - 15 meter
24,79€
Excl. BTW: 20,49€
  • Voorraad: 2
  • Model: Verguld
  • EAN: 4040849606274
HDMI kabel: 4K met optimale kwaliteit - Met deze kabel worden zowel de beeld als audiokwaliteit onverstoord overgebracht dankzij de vergulde connectoren en de afscherming van de aderen. Deze kabel is ook voorzien van internet, waardoor je maar één kabel nodig hebt voor zowel internet, beeld als geluid. Ideaal voor het aansluiten van een game console op je tv.
 
Een HDMI ARC kabel voor geluid van messcherpe kwaliteit
De kabel heeft een dubbele afscherming van aluminium en is voorzien van vergulde connectoren voor een zuiver signaal. Deze kabel is ook voorzien van ARC (audio return channel), hierdoor kun je bijvoorbeeld ook een soundbar of receiver aansluiten zonder dat je extra audiokabels nodig hebt. De knikbescherming aan beide zijden van de kabel draagt bij aan een langere levensduur en beperkt het risico op schade aan de aderen van de kabel.
 
HDMI 2.0 voor hoogwaardige beeldkwaliteit
Met een HDMI 2.0 kabel kun je genieten van de beste beeldkwaliteit. Dit exemplaar ondersteunt namelijk 4K resoluties met een verversingssnelheid van 60 frames per seconde en heeft een gegarandeerde bandbreedte van 18 Gbps. Deze high speed HDMI kabel, garandeert vlekkeloze beeldkwaliteit met prachtige kleuren dankzij Deep Color. Hierdoor beschikt je televisie over meerdere tinten kleuren die kunnen worden gecombineerd voor een levensechte beeldkwaliteit. Daarnaast ondersteunt deze kabel ook 3D technologie en HDR.
 
Eigenschappen:
HDMI naar HDMI kabel
Zet video-, geluid- en internetsignaal door
Maximale resoluties tot 3840 x 2160
Geschikt voor 4K@60Hz
Ondersteunt Deep Colour 36 Bit
Vergulde connectoren
Lengte: 15 meter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
Captcha