SketchUp Pro 1-PC/MAC - 1 jaar

SketchUp Pro 1-PC/MAC - 1 jaar
SketchUp Pro 1-PC/MAC - 1 jaar
385,99€
Excl. BTW: 319,00€
  • Voorraad: 10
  • Model: Software
  • EAN: 6096749981902

Beschikbare opties:

SketchUp


Met SketchUp creëert men zeer snel en eenvoudig 3D oppervlakmodellen en visualiseert deze met texturen en animaties. U kunt schaduwen van de zon evalueren, landschappen creëren, snel uw tekening opsieren met vele standaard componenten (bomen, mensen, auto's), doorsneden van uw model maken en door uw ontwerp heen wandelen.

LayOut
Met LayOut kunt u uw model in een template plaatsen en de verschillende aanzichten presenteren. U kunt uw model aanpassen door er tekst, afbeeldingen en andere grafische elementen zoals pijlen en cirkels aan toe te voegen. U kunt verschillende pagina's aanmaken om zowel uw model op scherm als op papier te presenteren!

Verbeterde Outliner
Een GROTE verandering in modelorganisatie: Outliner. In een poging om de modelprestaties te verhogen, hoeft u niet langer Layer op Layer te creëren. Beheer en organiseer uw model direct binnen Outliner. Met het gebruiksvriendelijke oog-icoon kunt u wisselen tussen de belangrijkste onderdelen van uw model, zoals de plattegronden van de begane grond en het meubilair.

Nieuwe grips op bounding boxes
Soms wilt u een objectpunt pakken dat verborgen is, zoals een achterste hoek of middelpunt van een bank. Vanaf nu zullen objecten dan automatisch transparant worden zodat u het eenvoudig kunt verplaatsen of roteren. Dit zal uw workflow letterlijk 'transformeren'. Geloof ons niet op ons woord: begin met het positioneren van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen om te zien wat er gebeurt!

Betere controle over verborgen voorwerpen
U zult in het dropdownmenu zien dat het verbergen van objecten nu gescheiden is van het verbergen van geometrie. Hoe verandert dit uw workflow? Welnu, dit geeft u de mogelijkheid om verborgen geometrie en verborgen objecten beter te beheren voor een nog eenvoudigere modelleerervaring. Stel dat u bijvoorbeeld verborgen randen in een landschap of een vlak oppervlak wilt bewerken, maar dat u toch objecten wilt kunnen verbergen die zich in de buurt bevinden (zoals bomen, struiken of een gebouw)? Dat kan nu!

Updates aan uw SketchUp woordenboek
Sommige dingen hebben in SketchUp nu een andere naam. Goed om te weten! Objects zijn nu een verzamelnaam voor Groups, Components en Dynamic Components. U hoeft dus niet meer te zeggen "Groups (schuine streep) Components" ?. Ook worden lagen nu "Tags" genoemd. Houd er rekening mee dat alleen de termen veranderen, niet hoe objecten werken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
Captcha