Vandaag lanceren we onze op maat gemaakte bluetooth koptelefoons in verschillende kleuren. We starten met een beperkte oplage in 5 mogelijke kleuren. Later zullen we de populairste kleuren in ruimere voorraad nemen.

We kozen voor een veelzijdige koptelefoon aan een zeer competitieve prijs. Deze prijsbreker zal aan € 19,99 over de toonbank gaan, maar onze eerste teststock bieden we aan voor € 14,99.

Kleuren & model

We starten met de kleuren Wit, Zwart, Blauw, Rood en Groen. Het betreft een over ear model dat rust op de oren. Hij is verstelbaar in grootte zodat het een ideale pasmaat is voor iedereen. Bovendien is hij met zijn 300 a 350 gram ook een echt lichtgewicht. Hij is gemaakt voor volwassenen, maar voor kinderen vanaf 10 jaar is deze koptelefoon ook mogelijk. Opbergen kan eenvoudig door het inklappen van de zijkanten.

** INTUSSEN ZIJN BLAUW EN ROOD AL UITVERKOCHT!

.  .  

.  

Functies

Deze headset werkt via bluetooth en is hierdoor compatibel met zowel elk modern audiotoestel en smartphone/tablet. Maar zelfs al heeft uw audiobron geen bluetooth, dan nog kan je deze koptelefoon gebruiken via de line ingang via mini-jack.

Dat dekt voor de meesten wel de lading, maar als extraatje bevat deze headset ook een micro sd slot om uw sd kaartje met mp3's te kunnen afspelen. Dus ook zonder smartphone of mp3 speler kan je deze koptelefoon gebruiken. 

Maar uiteraard koopt u deze koptelefoon vooral voor zijn draadloze bluetoothverbinding. Er wordt gebruik gemaakt van versie 5.0 met een bereik van om en bij 10 meter.

Er is ook een ingebouwde microfoon zodat je ook eenvoudig je telefoongesprekken kan voeren met deze koptelefoon. Belt iemand u tijdens het luisteren, dan stopt de muziek en kunt u eenvoudig opnemen door te drukken op het rechter oorstuk.

Dit brengt ons naadloos bij de knoppen aan het rechter oorstuk. Ofwel doet u de bediening op uw audiotoestel, ofwel gebruikt u de knoppen aan de hoofdtelefoon. U kunt naar het volgende nummer, het vorige nummer, het volume aanpassen of u kunt stoppen/starten. Via de M (mode) knop schakelt u eenvoudig van Bluetooth naar Line-in of Micro SD.

In de verpakking

  • 1x koptelefoon
  • 1x USB laadkabel
  • 1x handleiding

Wil je een goede hoofdtelefoon voor een lage prijs, dan is deze exact wat je zoekt!