Sorteer

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Beschrijving

Elk kantoor, elke bureauruimte of elke omgeving waar gewerkt wordt heeft bepaalde materialen nodig om het in te richten.

Dit kan gaan om werkmaterialen, tot naambordjes of tools die het werken aangenamer maken.

Merk: JaveOnline

USB oplaadbaar - Instelbare lichtsterkte en lichtkleur - flexibele arm

Moderne stijlvolle witte bureaulamp, verstelbaar in alle posities.Maak je werkruimte dat stukje interessanter met deze Jave bureaulamp. Ideaal voor uw kantoor, maar ook voor thuis. Installeer deze bijvoorbeeld op de werkruimte van uw kinderen of een extra bureau in uw leefruimte.Deze bureaulamp bevat een ingebouwde batterij en is USB oplaadbaar. Hierdoor kunt u de lamp overal gebruiken zonder een stopcontact in de buurt te hebben.Deze lamp is ook perfect aanpasbaar naar uw wensen en kan 3 lichtk..
24,20€
Excl. BTW:20,00€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Kleefplaat aanwezig

Deze eenvoudige kleurindicator is stevig, niet gemakkelijk te breken, gemaakt van organisch glasmateriaal.Met deze indicator kunt u aangeven of een ruimte bezet is of beschikbaar.U kunt het gebruiken aan de deur van uw kantoor, een vergaderruimte maar evengoed aan het toilet of de badkamer thuis.Kenmerken- Kleur: Zoals getoond- Materiaal: organisch glas- Grootte: 10.00X4.00X 0.80cm- Stevig en duurzaam materiaal..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Bestellen
Schuifplaat / Privacy id plaat voor bezet - beschikbaar - niet storen met kleurindicatie - zwart Schuifplaat / Privacy id plaat voor bezet - beschikbaar - niet storen met kleurindicatie - zwart
Populair
Merk: JaveOnline

Kleefplaat aanwezig

Deze eenvoudige kleurindicator is is stevig, niet gemakkelijk te breken, gemaakt van organisch glasmateriaal.Met deze indicator kunt u aangeven of een ruimte bezet is of beschikbaar.U kunt het gebruiken aan de deur van uw kantoor, een vergaderruimte maar evengoed aan het toilet of de badkamer thuis.Kenmerken- Kleur: Zoals getoond- Materiaal: organisch glas- Grootte: 10.00X4.00X 0.80cm- Stevig en duurzaam materiaal..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Modern - Zelfklevend

Beschrijving:Materiaal: AcrylAfmetingen:Man + vrouw: 17 cm hoogLetters: 2 cm hoogKleur: als foto1. Hoogwaardige materialen: De plaat is gemaakt van hoogwaardig acryl, dat bestand is tegen slijtage.2. Verpakking en grootte: Het set bevat 1x man, 1x vrouw, Toilet letters.3. Gemakkelijk op te hangen: Elk onderdeel geleverd met een zelfklevende achterkant, waardoor je geen extra bevestigingsmaterialen nodig hebt. De voorkant is beschermd met een folie en kun je verwijderen na de plaatsing.4. Ideaal ..
8,47€
Excl. BTW:7,00€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Zelfklevend

Acryl plaat om uw wc - toiletruimte aan te duiden.Eenvoudig model, zelfklevende plaat wordt meegeleverd.Ideaal voor toiletruimtes in uw bedrijf, maar evengoed bij u thuis.Afmetingen:B: 15 cmH: 20cm..
7,26€
Excl. BTW:6,00€
Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Sorteer producten