Sorteer

Mappen - Hoezen

Mappen - Hoezen

Beschrijving

Ons assortiment verzamelmappen, ringmappen, mappen en toebehoren.

Documentenmap A4 drukknop transparant
Populair

A4 - per stuk

Q-CONNECT documentenmap A4 drukknop transparant Voor ft A4 (23,5 x 32,5 cm). Uit transparante PP. Met drukknopsluiting. Capaciteit: 120 vellen.Transparant..
0,83€
Excl. BTW:0,69€
Bestellen

4 kleuren (kies binnenin)

Polypropyleen.Copysafe.L-model, de boven- en de rechterzijde zijn open voor het in- en uitnemen van documenten.Afmetingen 220x305mm.Deze mappen worden verkocht per bundel van 5 stuks. De prijs geldt dus voor 5 stuks...
0,77€
Excl. BTW:0,64€
Bestellen

Zilverkleurige klem

Maul klemplaat - A4 - ZwartMaul klemplaat voor A4, zwart Karton overtrokken met folie Metalen vlakke klem, zilverkleurig Met ophangoog Klemwijdte: 0,8 cm..
2,67€
Excl. BTW:2,21€
Bestellen

A4

Iderama Ringmap met 2 ringen van 30mm - A4 Iderama is een gamma dat de voordelen van versterkt karton gebruiksgemak, ecologie combineert met de troeven van plastic stevigheid en lange levensduur. De Iderama ringmappen zijn duurzaam en ecologisch, vervaardigd uit hard geplastificeerd karton, waardoor ze bestand zijn tegen vocht, handelingen en schokken. A4-formaat, geschikt voor het klasseren van geperforeerde bladen, insteekhoezen en A4-tussenbladen...
3,15€
Excl. BTW:2,60€
Bestellen

A5 - blauw - per 5 stuks

Met deze Kangaro snelhechter kunt u eenvoudig documenten met 2-gaat perforatie bundelen.Middels de 2-gaats perforatie kunt u gemakkelijk en snel uw documenten van A5 formaat bundelen in deze snelhechter van Kangaro. De snelhechter is voorzien van een verwijderbare titelstrook aan de voorzijde. Deze ruimte kunt u gebruiken om de map te personaliseren of te voorzien van een inhoudsopgave. De voorzijde van de map is transparant zodat u direct kunt zien welke documenten zich in de snelhechter bevind..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Bestellen


Scheurvrij...! De versterkingsringen klein verpakt in plastic etui voorkomt het uitscheuren van uw documenten.Om gescheurde perforatie te repareren of te verstevigenIn handige kleinverpakkingZelfklevende geperforeerde gekleurde folieHandig voor thuis, school of op kantoor.Afmetingen: Ø 13 mmInhoud: 160 Etiketten / 4 VellenLijmsoort: permanent klevendKleur: Rood/Groen/Geel/BlauwMateriaal: FolieVorm: rond..
1,03€
Excl. BTW:0,85€
Bestellen


Scheurvrij...! De versterkingsringen klein verpakt in plastic etui voorkomt het uitscheuren van uw documenten.Om gescheurde perforatie te repareren of te verstevigenIn handige kleinverpakkingZelfklevende geperforeerde witte folieHandig voor thuis, school of op kantoor.Afmetingen: Ø 13 mmInhoud: 160 Etiketten / 4 VellenLijmsoort: permanent klevendKleur: WitMateriaal: FolieVorm: rond..
1,03€
Excl. BTW:0,85€
Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Sorteer producten