Sorteer

Veiligheid & signalisatie

Veiligheid & signalisatie

Beschrijving

Veiligheid in in kantoor, in uw huis, in uw bedrijf is een belangrijk issue.
Voorkomen is beter dan genezen, dus ook aan preventie denken wij graag!

In deze rubriek vindt u alles wat met veiligheid en preventie te maken heeft, maar ook signalisatietekens en aanduidingborden.

Merk: Nedis

Levensduur 10 jaar - 85 dB

Draadloze rookmelder voor brandveiligheid - Beveilig jouw woning, kantoor, gebouw tegen brand met deze handige rookmelder. De sensor detecteert of er rook in de ruimte is en geeft een luid alarm wanneer dit het geval is. De modellen zijn voorzien van een testknop en geven een signaal wanneer de batterij bijna leeg is. Sensoren gaan 10 jaar meeBatterijen met 1 jarige levensduur (meegeleverd) Brandmelder voor snelle rookdetectieDankzij deze rookmelder weet jij het meteen als er brand uit..
9,99€
Excl. BTW:8,26€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Kleefplaat aanwezig

Deze eenvoudige kleurindicator is stevig, niet gemakkelijk te breken, gemaakt van organisch glasmateriaal.Met deze indicator kunt u aangeven of een ruimte bezet is of beschikbaar.U kunt het gebruiken aan de deur van uw kantoor, een vergaderruimte maar evengoed aan het toilet of de badkamer thuis.Kenmerken- Kleur: Zoals getoond- Materiaal: organisch glas- Grootte: 10.00X4.00X 0.80cm- Stevig en duurzaam materiaal..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Bestellen
Schuifplaat / Privacy id plaat voor bezet - beschikbaar - niet storen met kleurindicatie - zwart Schuifplaat / Privacy id plaat voor bezet - beschikbaar - niet storen met kleurindicatie - zwart
Populair
Merk: JaveOnline

Kleefplaat aanwezig

Deze eenvoudige kleurindicator is is stevig, niet gemakkelijk te breken, gemaakt van organisch glasmateriaal.Met deze indicator kunt u aangeven of een ruimte bezet is of beschikbaar.U kunt het gebruiken aan de deur van uw kantoor, een vergaderruimte maar evengoed aan het toilet of de badkamer thuis.Kenmerken- Kleur: Zoals getoond- Materiaal: organisch glas- Grootte: 10.00X4.00X 0.80cm- Stevig en duurzaam materiaal..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Modern - Zelfklevend

Beschrijving:Materiaal: AcrylAfmetingen:Man + vrouw: 17 cm hoogLetters: 2 cm hoogKleur: als foto1. Hoogwaardige materialen: De plaat is gemaakt van hoogwaardig acryl, dat bestand is tegen slijtage.2. Verpakking en grootte: Het set bevat 1x man, 1x vrouw, Toilet letters.3. Gemakkelijk op te hangen: Elk onderdeel geleverd met een zelfklevende achterkant, waardoor je geen extra bevestigingsmaterialen nodig hebt. De voorkant is beschermd met een folie en kun je verwijderen na de plaatsing.4. Ideaal ..
8,47€
Excl. BTW:7,00€
Bestellen
Merk: JaveOnline

Zelfklevend

Acryl plaat om uw wc - toiletruimte aan te duiden.Eenvoudig model, zelfklevende plaat wordt meegeleverd.Ideaal voor toiletruimtes in uw bedrijf, maar evengoed bij u thuis.Afmetingen:B: 15 cmH: 20cm..
7,26€
Excl. BTW:6,00€
Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Sorteer producten