Arttrack kleurpotloden - 18 kleuren

Arttrack kleurpotloden - 18 kleuren
Arttrack kleurpotloden - 18 kleuren
Arttrack kleurpotloden - 18 kleuren
Arttrack kleurpotloden - 18 kleuren
Arttrack kleurpotloden - 18 kleuren
10,00€
Excl. BTW: 8,26€
  • Voorraad: 2
  • Model: Doos
  • EAN: 6096749976922

18 Arttrack kleurpotloden


Deze kleurpotloden zijn uitermate geschikt voor wie professioneel kunst beoefend, maar ook voor de hobbycreatieveling. In tegenstelling tot eenvoudige kinderkleurpotloden, zijn deze van Arttrack van hoogwaardige kwaliteit en blijven ze langdurig hun rijke kleuren behouden.

Het is een perfect cadeau voor familie en vrienden. Als je van tekenen houdt, is dit de perfecte match.

Onze hoogwaardige tekenpotloden zijn rijkelijk gekleurd voor langdurige, levendige kunstwerken. Onze kleurpotloden zijn sterker, helderder en van betere kwaliteit dan goedkopere varianten.

INNOVATIEVE OP OLIE GEBASEERDE KERN: In vergelijking met wasachtige schetspotloden zijn schetspotloden op oliebasis sterker, rijker van kleur, houden vlekken beter vast en vormen geen wasachtige film. Of je nu op zoek bent naar kleurpotloden voor volwassenen of kleurpotloden voor kinderen, deze kunstpotloden van professionele kwaliteit zijn geweldig.

Hoge lichtechtheid: al onze teken-, schets- en kunstbenodigdheden zijn gebouwd om lang mee te gaan, en deze set kleurpotloden is daarop geen uitzondering. Onze professionele kleurpotloden zijn lichtecht, wat betekent dat ze niet vervagen in het licht

SOFT CASE: De koningin van de kunstbenodigdheden, onze kleurpotloden hebben een zachte, dikke kern voor een perfecte plaatsing. Geweldig voor kleurboeken voor volwassenen, zacht canvas en strips.


Het set bevat 18 potloden in verschillende kleuren, elk met een eigen kleurnummer.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
Captcha