USB-C naar USB-C - 0,5 m

USB-C naar USB-C - 0,5 m
USB-C naar USB-C - 0,5 m
6,16€
Excl. BTW: 5,09€
  • Voorraad: 2
  • Model: Verguld
  • EAN: 4040849663154
USB C kabel, geschikt voor opladen en dataoverdracht - Met deze luxe vormgegeven USB C kabel kun jij jouw smartphone of tablet eenvoudig opladen. Dit type heeft extra stevige connectoren waardoor de kabel extra lang mee gaat. De USB 2.0 standaard zorgt voor een datasnelheid van 480 Mbit/s.
 
Hoogwaardige USB C - USB C kabel
Deze kabel heeft een USB C connector en is daardoor geschikt voor het opladen van smartphones, tablets en andere apparaten met USB C. Dit type is symmetrisch past daarom altijd in één keer in jouw apparaat. De kabel heeft twee USB C connectoren en is dus geschikt om jouw toestel aan te sluiten op een laptop met een USB C poort of een speciale USB C oplader. Omdat de kabel twee kanten op werkt, kun je de kabel op iedere manier aansluiten. 
 
Wat is USB 2.0?
Deze kabel maakt gebruik van de USB 2.0 standaard. Dat betekent dat dit type snelheden van maximaal 480 megabit per seconde kan halen. De kabel is geschikt om data over te zetten, apparaten op te laden of deze permanent van stroom te voorzien. Voor een nog snellere dataoverdracht kun jij kiezen voor USB 3.0 of zelfs USB 3.1. Deze vernieuwde USB standaarden kunnen snelheden van maar liefst 5 of 10 gigabit per seconde halen. USB 2.0 kabels zijn vrijwel altijd compatibel met USB 3.0 en 3.1 poorten, zolang de aansluiting past. De maximale snelheid blijft wel hetzelfde, namelijk 480 Mbit/s.
 
Eigenschappen:
USB C naar USB C kabel
Multifunctionele USB C kabel voor opladen en dataoverdracht
Merk: Goobay
Lengte: 0.5 meter
Connector A: USB C mannelijk
Connector B: USB C mannelijk
Snelle en veilige verbinding
Kleur: wit
USB 2.0
Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
Captcha