Nieuws van JaveOnline

Dejaeger Pieter 0 103
Bij JaveOnline doen we ons uiterste best om de beste service voor onze klanten te voorzien.Als kleine speler is het altijd moeilijk opboksen tegen de grotere webshops, maar dat wil niet zeggen dat wij niet competitief kunnen zijn.U weet best over welke spelers wij het dan hebben. Deze shops adverter..
Dejaeger Pieter 0 63
Vanaf vandaag heten wij ook onze Franstalige vrienden welkom op JaveOnline.be!Onze online winkel staat open voor iedereen, maar België is uiteraard niet enkel Nederlandstalig. We zijn dan ook trots dat onze website en alle producten vertaald zijn naar het Frans. Dit met de grote hulp van de Microsof..
Dejaeger Pieter 0 288
Op zondag 12 mei is het weer zover en zetten we alle mama's in de bloemetjes op moederdag.Verras je moeder dit jaar met een origineel geschenkje van JaveOnline.be. Onze cadeautjes voor moederdag zullen zeker verrassen.Een greep uit ons moederdagassortiment.BoomlampjeZeg het met bloemen, een klassiek..
Dejaeger Pieter 0 141
Vandaag lanceren we onze op maat gemaakte bluetooth koptelefoons in verschillende kleuren. We starten met een beperkte oplage in 5 mogelijke kleuren. Later zullen we de populairste kleuren in ruimere voorraad nemen.We kozen voor een veelzijdige koptelefoon aan een zeer competitieve prijs. Deze prijs..
Dejaeger Pieter 0 87
Je hebt het vast al opgemerkt, meer en meer kleine toestellen of lampen hebben geen klassieke 230 V stekker meer, maar schakelen over op USB of USB-C.Op zich een goede evolutie aangezien al die toestellen perfect werken op een lagere voltage en dus eigenlijk een ingebouwde adapter hadden die 230 V v..
Dejaeger Pieter 0 188
Vandaag stellen wij u onze nachtlamp of decoratielamp voor met ingebouwde draadloze smartphone lader. Deze QI technologie is compatibel met zowel Apple iPhone als Android telefoons.Het gebruik van deze lamp is heel ruim. Hij doet perfect dienst als nachtlamp, maar staat ook heel mooi in uw woonkamer..
Dejaeger Pieter 0 209
We starten vandaag met het regelmatig uitlichten van onze eigen producten en nieuwe producten in het aanbod.Vandaag starten we met onze RGB tafellampen.Met deze sfeervolle en van kleur veranderende LED lampen heb je de perfecte match gevonden voor sfeer en gezelligheid.Deze mooi afgewerkte lamp met ..
0 247
Op onze webshop kom je een reeks producten tegen waar JaveOnline Original bij staat.Dit zijn producten van ons eigen huismerk dat we doopten als JaveOnline Original. Via onze webshop zullen dit vooral JaveOnline Original producten zijn, maar producten die ook buiten onze webshop kunnen verkocht word..
Dejaeger Pieter 0 146
Op onze nieuwe webshop bieden we tweedehands- & tweedekansproducten aan, maar wat zijn dat nu precies?TweedehandsWe bieden verschillende soorten tweedehandsproducten aan. Tweedehandsproducten zijn gebruikte producten die aan een goedkopere prijs opnieuw worden verkocht.We maken hier een onderscheid ..
Dejaeger Pieter 0 291
We zijn blij dat wij vandaag onze gloednieuwe webshop JaveOnline kunnen voorstellen.JaveOnline is als derde telg ontstaan uit Jave Computers en Jave Verhuur.In het jaar 2008 ging ik van start met Jave Computers, toen vooral gericht om mensen te helpen met hun computer.Dankzij enkele trouwe klanten g..
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10